Sony'den Android 4.4 açıklaması

Sony'den Android 4.4 açıklaması

TEKNOLOJİ Haberleri

Android 4.4'ün yayınlanması ile birlikte güncellemeye ilişkin bir açıklama yayınlayan üreticiler arasında Sony de yer aldı.

Japon üretici güncelleme takvimine ilişkin detaylı bir açıklama yapmasa da, Android 4.4 güncellemesinin hangi modeller için dağıtılacağı belirtilmişti. Bu modeller Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra ve Xperia Z1 şeklinde sıralanmıştı. Şimdi de Sony destek sayfasından konuya ilişkin bir açıklama geldi. Söz konusu açıklamalar XperiaBlog sitesinde de yer alırken, nbsp;Sony destek sayfası daha önceki modellerin yanına Xperia SP'yi de ekledi. Eğer Xperia SP kullanıcısıysanız ilerleyen süreçte cihazınız Android 4.4 güncellemesine kavuşacaktır. Sony destek sayfasında Xperia T, Xperia TX, Xperia V ve Xperia ZR modelleri için de bir açıklama yapıldı. Sony bahsi geçen modeller için güncellemenin soruşturma kapsamında olduğunu belirtti. Bu ifade cihazlarda Android 4.4 güncellemesinin verimli çalışıp çalışmadığı test ediliyor anlamı taşıyor. İlerleyen günlerde konuya ilişkin resmi bir açıklama daha yapılması bekleniyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...