Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LG'nin kavisli 5K TV'si tüketiciyle buluştu

LG'nin kavisli 5K TV'si tüketiciyle buluştu

TEKNOLOJİ Haberleri

LG, 77 inç Ultra HD Curved Oled TV ile dünyanın ilk ve en büyük kavisli ekran tasarımına sahip televizyonu 105 inç Curved 5K Ultra HD TV'yi satışa sundu.

Smart TV alanında Türkiye'de liderliği elinde bulunduran LG, 77 inç Ultra HD Curved Oled TV ile dünyanın ilk ve en büyük kavisli ekran tasarımına sahip televizyonu 105 inç Curved 5K Ultra HD TV'yi satışa sundu. LG, dünyanın ilk sanal TV işletim sistemi webOS ile birlikte gelen kavisli televizyonlarla Türkiye'de yüzde 20'nin üzerinde olan pazar payanı yüzde 30'ların üzerine çıkarmayı planlıyor. 4K Ultra HD TV'lerden sonra dünyanın ilk kavisli televizyonunu geliştirdiklerini belirten LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, "Ultra HD Curved TV'ler kullanıcıya daha net, daha gerçekçi ve daha canlı görüntü sunuyor. Görüntüde kırılma, flulaşma yok. 2 kat daha parlak. TV pazarındaki liderliğimizi sürdüreceğiz" dedi. Ultra HD Curved Oled TV, 11 bin 999 liradan satışa sunuluyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...