Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple'dan devrim gibi karar

Apple'dan devrim gibi karar

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple aldığı yeni karar ile müşterilerine, tüm ürünlerini hiçbir ücret almadan yeniden işlemden geçirerek kullanılır hale getirme teklifini sunuyor.

Çevre duyarlılığına önem vermesiyle dikkatleri üzerine çeken Apple devrim niteliğinde bir karar aldı. nbsp;Bir ara bazı elektronik satış mağazalarında hediye kartları dağıtarak yeniden satış değeri olan iPhone ve iPodları alarak yenileriyle değiştirilmelerine imkan sunmuştu. Teknoloji devi yeni aldığı karar ile firmaya ait tüm ürünleri ücret almadan yeniden işleme sokarak kullanılır hale getirme teklifinde bulundu. Hediye kartları ise yeniden işlemden geçirilen tüm ürünler için geçerli olmayacak. nbsp;Apple ürünleri ve çevrimiçi servislerinden kaynaklanan kirlenmenin azalmasını sağlamak amacıyla tüm satış mağazaları, büroları ve veri merkezlerinde yenilenebilir enerjiye ağırlık verileceğini ve çevre duyarlı olunacağı belirtildi. nbsp;Şirketin internet sitesinde bugün ilk kez yayın hayatına başlayan çevre bölümünde yapılan bu açıklamalar aslında bir devrim niteliği taşıyor.Güneş ve rüzgar enerjisinin kullanımını arttırmak, gömme alanlarına daha az elektronik atık göndermek gibi hedefleri olan Apple çevreye daha duyarlı bir şirket haline gelmek istiyor. nbsp;Açıkcası teknoloji devinin aldığı bu kararlı destekliyor, yeşil bir dünya için her şirketin aynı hassasiyeti göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Peki ya siz?

DONANIM GÜNLÜĞÜ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...