2 günlük bedava oyun şimdilik hayal!

2 günlük bedava oyun şimdilik hayal!

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft'un "2 günlük bedava" planı, görünüşe göre şimdilik sadece hayallerde kaldı!

Xbox Live Gold üyeleri başta olmak üzere, oyunla ilgilenen birçok internet sitesi, Microsoft'tan gelen yeni bir haber yüzünden büyük heyecan yaşadı. Firma tarafından geçtiğimiz hafta gelen habere göre Microsoft, tıpkı Steam'in bedava hafta sonu modeline benzeyen bir sistemi Xbox One market üzerinde uygulayacaktı...

Piyasada bulunan birbirinden farklı ve özel oyunları iki gün boyunca ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunmak ve akabinde ilgili oyunlara büyük indirimler yapmayı hedeflediği düşünülen Microsoft, öyle görünüyor ki sağlayacağı oyunlar konusunda büyük sorunlar yaşıyor. Bir anda Xbox Live Gold üyelerinin karşısına bedava olarak çıkan Max: Curse of the Brootherhood, kısa süre içerisinde kullanıma kapatıldı. Tamamen Gold üyeler için özel olarak kullanıma açılmasına rağmen download'u engellenen oyun için Microsoft gecikmeden açıklamada bulundu; "Max: Curse of the Brotherhood isimli oyun, Amerikan sunucuları üzerinden Xbox Live'a bağlanan kullanıcılarımızın ana ekranlarında belirmiştir. Nitekim bu durum tamamen bir hatadan ibaret ve hepinizden özür diliyoruz. Şimdilik 1 veya 2 günlük bedava oyun gibi bir planımız yok. Yine de Xbox Live Gold üyelerimizi mutlu etmek ve kendilerine farklı promosyonlar sunmak için uğraşmaktayız."

Şimdilik Max: The Curse of Brotherhood'a ücretsiz erişmek mümkün değil ama Microsoft, Xbox Live Gold üyelerine her ay iki adet bedava oyun ve de birçok oyun üzerinde hatırı sayılır miktarda indirim sunmaya devam ediyor.

Chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...