Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İphone 6 ne zaman çıkıyor?

/ Kaynak: DHA
İphone 6 ne zaman çıkıyor?

TEKNOLOJİ Haberleri  / DHA

Phone 6 geliyorFransa'nın ünlü teknoloji sitesi nowhereelse.fr iPhone 6'nın 9 Eylül'de raflarda yer alacağını iddia etti.

Sitede yayınlanan haberde iPhone 6'nın özelliklerini gösteren bir fotoğraf yayınlandı ve iPhone 6'nın ekran kısmının olduğu yerde 9 Eylül Salı saat 09:41 yazdığı görüldü. Haber sonrası birçok kesim 9 Eylül tarihinin Apple'ın lansman günü olduğunu ve bu tarihte iPhone 6'nın tanıtılabileceğini ifade etti. Haberi yapan nowhereelse.fr editörü Steve Hemmerstoffer ise fotoğrafı güvenilir ve sadık bir Çin kaynağından aldıklarını iddia etti. Geçtiğimiz günlerde de yan yana dizilmiş 3 tane iPhone 6 olduğu iddia edilen fotoğraflar basına sızdırılmıştı. Sonbaharda piyasaya çıkması beklenen iPhone 6'nın 5.5 inç büyüklüğe, iOS 8 işletim sistemine ve 13 megapiksel kameraya sahip olması bekleniyor.

İphone 6 ne zaman çıkıyor?

TEKNOLOJİ
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...