Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Google Play Store'da büyük temizlik

Google Play Store'da büyük temizlik

TEKNOLOJİ Haberleri

Flappy Bird'ün kurucusu Dong Nguyen yeni oyunu Swing Copters'ı, geçen hafta Google Play Store'da yayınlasa da, bazı nedenlerden hevesi kursağında kaldı.

Flappy Bird'ün yaratıcısı Dong Nguyen yeni oyunu Swing Copters'ı, geçtiğimiz Perşembe günlerinde Google Play Store'da yayınlasa da, bazı nedenlerden hevesi kursağında kaldı. Google, bunun üzerine Play Store'da toplu bir temizlik başlattı.


Sadecee üç gün piyasada kalmasına rağmen Flappy Bird, mobil dünyanın efsanevi oyunları arasına adını altın hafrlerle yazdırmayı başarmıştı. Başarılarına başarı eklemek isteyen, yapımın yaratıcısı Dong Nguyen, Flappy Bird'e benzeyen Swinc Copters'ı, Perşembe günü mobil platformlarda yayınladı.


Ne var ki Dong Nguyen'in hevesi kursağında kaldı. Daha oyun piyasaya çıkmadan, binlerce taklidi türedi ve Swing Copters'ın başarısına gölge düşürdü.


Google, binlerce Swing Copters taklidin, Play Store'dan tek tek temizledi.
Kafa karıştıran ve Google'ın temizlediği oyunlar arasında Swinging Copter, Swing Copters Game, Swing Copters Free, Copters Swing ve Swing Copters 2 gibi taklitler yer alıyor. Taklitlerin varlığı, Swing Copters'ın, Google Play Store'da indirilme rakamlarında 63.sırada takılmasına sebep oldu. Swing Copters, kötü niyetli kişiler yüzünden sadece 52.000 kez indirildi. Google'ın bu hamlesinden sonra, Swing Copters'ın gerçek başarıya kavuşması bekleniyor.
DONANIM GÜNLÜĞÜ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...