Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WhatsApp'a bir özellik daha

WhatsApp'a bir özellik daha

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp'ın beklenen özelliği ses görüşme yakında devreye giriyor.

Bu yılın başlarında Barcelona'da düzenlenen MWC 2014 etkinliğinde WhatsApp'a sesli görüşme özelliğinin geleceği açıklanmıştı. Şu an itibarıyla en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a bu özelliğin de gelecek olması WhatsApp kullanıcıları için her ne kadar iyi bir haber olsa da WhatsApp'ın rakipleri için o kadar kötü bir haberdi. Şimdiye kadar WhatsApp'ta bu sesli görüşme özelliği bir türlü devreye girmemişti. Ancak bugün sızdırılan bir görselle birlikte WhatsApp'ın bu özelliğinin iOS 8 ile birlikte hayatımıza gireceği ortaya çıktı. Yani iOS 8'in 17 Eylül'de yayınlanacağı düşünülürse bu tarihte WhatsApp'a sesli görüşme özelliğinin geleceğini söyleyebiliriz.
Diğer taraftan Android kullanıcılarına da muhtemelen yine aynı tarihte yayınlanacak bir güncelleme ile bu özellik kullanıma sunulacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...