Yeni KUVINGS B6000W Türkiye'de

Yeni KUVINGS B6000W Türkiye'de

TEKNOLOJİ Haberleri

En Güçlü, En Besleyici, En Pratik, En İnovatif Besin Hazırlama Teknolojisi, Yeni KUVINGS B6000W Türkiye'de…

Çok yeni bir Kore teknolojisi Kuvings. 1978 yılından bu yana sağlıklı besin hazırlama ürünleri konusunda uzmanlaşmış NUC Electronics'in markası olan Kuvings, B6000 serisi ile yeni bir konsept başlatıyor. nbsp;Kuvings Türkiye Distribütörü Aritmetik Teknoloji ile birlikte Türkiye'de ilk defa 2014 Haziran ayında lansmanı yapılan Kuvings B6000W Whole Slow Juicer sistemi çok beğenildi. Henüz yeni lanse edilen Kuvings'i birçok kişi uluslararası nbsp;fuarlardan bildiği için yeni model Türkiye'de de büyük ilgi görüyor.
Kuvings sıradan bir katı meyve sıkacağı değil, bir slow juicer. Ama bildiğiniz slow juicer sistemlerden de çok farklı. Slow juicer sistemlerde bıçak kullanmadan meyve-sebze suyu elde ediliyor. Ancak Kuvings'de bundan çok daha fazlası var. Kuvings ile hiçbir aşamada bıçak kullanmıyorsunuz.
Dünyada ilk defa bir slow juicer sisteminde gerçekten 6 kat daha fazla vitamin elde etmenize olanak sağlayan Whole (3" Geniş Besleme Haznesi) özelliği kullanılıyor. Böylece bir elmayı dahi kesmeden bütün olarak hazneden atabiliyorsunuz. Test videolarını izlediğinizde Kuvings ile hazırlanan meyve-sebze suyunun çok daha homojen ve en az %15 daha fazla olduğunu görüyorsunuz.
Ayrıca resmi ve bağımsız kuruluşlarca yapılan analizlerde bir meyve veya sebzeyi direkt tükettiğinizde %17 emilim oranı ve 3-5 saat sindirim süresi elde edilirken, Kuvings'in test sonuçları çok şaşırtıcı. Kuvings ile hazırlanmış aynı besinde %65 besin emilim oranı, ve 15-20 dakika sindirim süresi elde edilmiş.
Ayrıca birçok yeni teknolojinin bir arada olduğu Kuvings B6000W ile "aldım ama temizleme derdinden dolayı hiç kullanmıyorum, hiç pratik değil" gibi yakınmalar tarih oluyor. Kuvings, işiniz bittiğinde sadece 1 dakikada temizleyip kaldırabileceğiniz çok pratik bir yapıda tasarlanmış. Smart cap ve patentli temizlik kiti inanılmaz kolaylık sağlıyor.
Patentli 3" Whole Slow Juicer tasarımı, Ultem materyalden süzgeç ve sıkma Vidası, akıllı kapak, patentli pratik temizlik kiti, 240 Watt enerji harcayarak 54 rpm dönüş hızı ile 268 tork değerine ulaşan çok güçlü Kuvings motoru en önemli özellikler.
Bu kadar güçlü motor, bir o kadar sessiz ve titreşimsiz çalışıyor. Klasik ürünler 80-95dB iken Kuvings inanılmaz derecede sessiz; sadece 35dB.
Ve daha birçok küçük teknik detaylar sayesinde dünyanın en iyi Slow Juicer ürünü olan Kuvings B6000W ile meyve-sebze suyu dışında, çeşitli detokslar, smoothie, dondurma ve bebek maması da hazırlayabiliyorsunuz.
Kuvings bildiğiniz ve gördüğünüz ürünlerden çok farklı. Bu teknolojiyi yakından gördüğünüzde mutlaka ilginizi çekecek. Kuvings Türkiye ofisinden detaylı bilgi almak veya demo istemek için www.kuvingsturkiye.com'u ziyaret edebilirsiniz.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...