Corning Gorilla Glass 4 resmen tanıtıldı

Corning Gorilla Glass 4 resmen tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Akıllı telefonların en hassas noktası ekran kısmında devrim niteliği taşıyan Gorilla Glass 4 resmen tanıtıldı

Teknolojinin son hızla ilerlediği günümüzde artık kırılmayan ekranlar hayatımıza girmeye başladı. Gorilla Glass 4 resmen tanıtıldı. Gorilla Glass 4'ün üzerinde yapılan testlerde 1 metreden düşen cihazlara oranla yüzde seksen daha başarılı.Akıllı telefonların en hassas olan ekran kısımları darbelere karşı oldukça dayanıksız.Akıllı telefon ve tabletler için darbelere karşı dayanıklı cam geliştiren Corning firmasını duymamış olabilirsiniz ama Gorilla Glass
nbsp;Corning firması uzun bir süredir mobil cihazları darbelere ve çizilmelere karşı korumak için uğraşıyor. Firma son olarak bugün yeni nesil Gorilla Glass modeli Gorilla Glass 4'ü tanıttı. Belirtilene göre Gorilla Glass 4, önceki nesle, yani Gorilla Glass 3'e oranla çizilmelere ve darbekere karşı 2 kat daha fazla dayanıklılık sunuyor.
Belirtilene göre sadece 0.4 mm inceliğinde olan Gorilla Glass 4, Gorilla Glass 3'e oranla bir hayli ince. Gorilla Glass 3 ise 0.7 mm inceliğe sahipti. Gorilla Glass 4'ün önceki nesle oranla neredeyse 2 kat daha ince olması telefon üreticilerine de önemli bir avantaj sağlayacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...