iCloud'a Web'den Fotoğraf Yükleme Özelliği Geldi

iCloud'a Web'den Fotoğraf Yükleme Özelliği Geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, daha önce beta.icloud.com aracılığıyla deneyimlemeye izin verdiği, Web tarayıcıdan fotoğraf yükleme özelliğini halka açtı.

Apple, daha önce beta.icloud.com aracılığıyla deneyimlemeye izin verdiği, Web tarayıcı üzerinden iCloud'a fotoğraf yüklemeye olanak tanıyan özelliği halka açık hale getirdi.


iCloud.com adresinden Takvim, Kişiler, Mail, iCloud Drive, iPhone'umu Bul, Notlar, Anımsatıcılar ve iWork bileşenlerinin online sürümlerine ulaşabiliyorduk. Bugün gelen yeni bir özellik ile artık iCloud'daki fotoğraflar arasına direk web tarayıcısı aracılığıyla da fotoğraf yüklenebiliyor.


nbsp;
iCloud'a Web'den Fotoğraf Yükleme Özelliği Geldi

Bugün iCloud.com üzerinden erişilebilen Pages, Numbers ve Keynote uygulamalarına küçük birkaç yenilik geldi. 8 yeni dil desteği ve birkaç yeni yazı tipi bunlardan bazıları.


Apple 2015 içinde Photos (Fotoğraflar) adlı yeni bir Mac uygulaması daha yayınlayacak. iPhoto ve Aperture karışımı, birkaç yeni özellik eklenmiş olarak karşımıza çıkması beklenen uygulama için henüz resmi bir tarih verilmiş değil.


elmadergisi.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...