En iyi markalar arasında 3 dev adını zirveye yazdırdı

En iyi markalar arasında 3 dev adını zirveye yazdırdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Digitimes Research'ün araştırmasına göre akıllı telefon pazarının en iyi üç markası tahmin edildiği üzere Apple, Samsung ve LG oldu

2014ün sonuna doğru yaklaşırken kullanıcıları şaşırtan açıklama çıktı. Samsung, LG ve Apple ilk üç sıraya yükseldi. 2014 en iyi markalar arasına girmeyi başardılar. Digitimes Research, 2014 yılı 3. çeyreğine dair akıllı telefon pazarı için raporunu yayınladı. Listenin başında yer alan markalar ise pek de şaşkınlık yapmıyor. nbsp; Listeye göre Samsung, Apple ve LG gibi devler, uluslararasıakıllı telefon pazarının en güçlü isimleri olarak hayatlarına devam ediyorlar. nbsp;
Üçlüyü takip eden firmalar ise ağırlıklı olarak Çinli markalar olmuş. Huawei dördüncü, Xiaomi beşinci ve Lenovo ise altıncı sıradaki yerini almış. Xiaomi, pazara sürdüğü ürün bazında ise yükselişe geçmiş. Öte yandan ZTE gibi önemli bir telekom ve dağıtımcı markası ilk 10'a dahi girmeyi başaramamış.
Samsung global pazara hükmeden marka olarak listenin başında olsa da, geçtiğimiz gün sizlerle de paylaştığımız haberdeki gibi Galaxy S5'in başarısızlığı, şirketi koltuğundan edebilir! Bildiğiniz gibi Samsung yeni bir yapılanma içerisine gireceğini ve art arda yeni telefonlar satışasunmayacağını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...