Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lords of the Fallen'dan yeni oyun

Lords of the Fallen'dan yeni oyun

TEKNOLOJİ Haberleri

2014'ün başarılı RPG oyunlarından Dark Souls'a benzerliğiyle adı anılan Lord of The Fallen'ın ikinci oyununun geleceği kesinleşti.

Yeni nesil platformlar PS 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştiren Lords of the Fallen oyununa dair oyuncularını oldukça heyecanlandıracak bir haber geldi. Oyunun yapımcılarından Tomasz Gop, oyun adına önemli bir duyuruda bulundu. Aynı zamanda Cl Games'in yöneticiliğini yapan Gop, oldukça sevilen yapımı Lords of The Fallen'ın ikinci oyununun geliştirilmeye başlandığı müjdesini verdi. Oyunun ne zaman çıkış yapacağı veya hangi platformlar için geleceği hakkında detaylara inmeyen yapımcı, oyuncuların heyecanını ikiye katladı.

Özellikle Dark Souls oyununa benzerliğiyle gündemde adından sıkça söz ettiren yapım, üzerine eklediği farklı öğe ve dinamiklerle de oyuncu kitlesini oldukça üst seviyede tutmayı başarmıştı.

RPG oyunları arasında son zamanların oldukça başarılı yapımı Lords of the Fallen'ın yapımcı ekibinde ise RPG dünyasının marka oyunlarından The Witcher yapımcıları bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...