Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WhatsApp'tan bomba haber! Sesli arama özelliği böyle olacak

WhatsApp'tan bomba haber! Sesli arama özelliği böyle olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp, kendi sitesinde yayınladığı sesli arama özelliğinin metin ve görsel kodlarını ayıkladı ve ortaya çıkardı

Hollanda merkezli web sitesi AndroidWorld, WhatsApp'ın kendi sitesinde sesli arama özelliğiyle ilgili yayınladığı metin ve görsel kodlarını "ayıkladı" ve ortaya bu görüntüleri çıkardı. WhatsApp'a sesli arama özelliği geleceği neredeyse 1 yıl önce duyuruldu. AndroidWorld'ün ele geçirdiği ekran görüntüleri, söz konusu özelliğin nasıl görüneceğini şimdiden gözler önüne seriyor.
Hollanda merkezli web sitesi AndroidWorld, WhatsApp'ın kendi sitesinde sesli arama özelliğiyle ilgili yayınladığı metin ve görsel kodlarını "ayıkladı" ve ortaya bu görüntüleri çıkardı. Hollandalı ekip, özelliğin yüzde 99,9 oranında bu şekilde görüneceğini iddia ediyor.
Görsellere göre sesli arama özelliği, tıpkı WhatsApp'ın ana amacı olan mesajlaşma özelliği kadar sade ve kullanışlı görünüyor. Gelen aramalar "cevaplamak için kaydırın" şeklinde açılabildiği gibi mesajla yoluyla da cevap verilebiliyor. Aramalar aynı zamanda, daha sonra dinlemek üzere kayıt altına alınabiliyor.
WhatsApp'tan bomba haber! Sesli arama özelliği böyle olacak



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...