Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple'dan Samsung'a cevap

Apple'dan Samsung'a cevap

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un Galaxy S6 tanıtımında iPhone 6 Plus ile yaptığı kamera karşılaştırmasına Apple'dan cevap geldi.

Güney Kore merkezli Samsung'un Apple ile arasında yaşanan rekabet yeni bir boyut kazandı. Samsung İspanya'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde yeni modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'yi tanıttı. Güney Koreli şirket tanıtımda Galaxy S6 ile Apple'ın gözde telefonu iPhone 6 Plus'un kamerasını karşılaştırdı.
Apple'dan Samsung'a cevap

CİHAZLARINI İPHONE'LARLA KARŞILAŞTIRDI
Karşılaştırmaya göre Galaxy S6 ile çekilen fotoğrafın daha güzel olduğu ortaya kondu. Samsung, Apple'a sadece bu konuda sataşmadı. nbsp;Yeni modellerinde nbsp;kullanılan malzemeden dolayı telefonların bükülmeyeceğini iddia eden Samsung, böyle bir belirtmeyle de yine Apple'a sataştı.
Apple'dan Samsung'a cevap

APPLE'DAN CEVAP GELDİ
Samsung'un bu sataşmalarına Apple'dan anında cevap geldi. Amerika merkezli teknoloji devi Apple, Samsung'un kamera iddialarından 1 saat sonra resmi internet sitesinde yeni bir galeri açtı.


Apple, bu galeride iPhone'larla çekilmiş fotoğrafları yayınlamaya başladı. Apple böylece Samsung'un iPhone'lara karşı başlattığı 'kamerası kötü' iddialarını boşa çıkardı.
Apple'dan Samsung'a cevap

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...