HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Youtube Mp3 dönüştürücü programı indir, videoları kolayca çevirin

Kaynak:
Youtube Mp3 dönüştürücü programı indir, videoları kolayca çevirin

TEKNOLOJİ Haberleri  / 

Youtube'dan indirilen videolar bütün elektronik cihazlarda çalışmamakta. İndirilen videolar genelde Mp4 formatında oluyor.

Youtube Mp3 dönüştürücü programını ücretsiz olarak hazırlamış olduğumuz bu haberimizde bulabilirsiniz. Google eklentisi ile Youtube'dan istediğiniz videoyu indirebilirsiniz. Ancak indirmiş olduğunuz bu videolar tüm elektronik cihazlarda çalışmayabilir. Bu gibi durumlar çok sık görülmektedir. Sizinde Mp3 uzantılı videoları çalıştırmayan bir cihazınız varsa, sizinde bir Mp3 dönüştürücü videoya ihtiyacını var demektir. Bunun için bir Mp3 çevirici program indiriniz.


Hatta isterseniz YouTube'da bulunan hazır müzik listelerini indirerek kendinize bir playlist oluşturabilirsiniz. Yerli ve yabancı bir çok şarkı, türkü, ilahi ve müziklerin bulunduğu YouTube şarkılarını mp3 formatında indirin. YouTube video formatı olarak Flash Video Formatı (*.flv) kullanmaktadır. Web sitesinde istenen video klipler Flash Video olarak izlenebilmekte veya bilgisayara *.flv formatında dosya olarak indirilebilmektedir. Video klipleri izlemek için Adobe Flash plug-ini bilgisayarda kurulu olmalıdır. Eklenen video klipler YouTube tarafından otomatik olarak 320x240 pixele küçültülerek Flash Video Format'a (.flv) dönüştürülmektedir. Mart 2008'de yüksek kalite olarak 480x360 piksel seçeneği eklenmiştir.Şu anda 720p ve 1080p mevcuttur, ayrıca en son teknoloji piksel seçeneği olan 4K teknolojisi mevcuttur. AVI, MPEG veya Quicktime gibi video formatına sahip videolar kullanıcı tarafından YouTube'a en fazla 1 GB kapasitesinde yüklenebilmektedir. YouTube platformunda kullanıcılar var olan video klipleri izleyebilmekte ayrıca istenildiğinde kendi video klibini YouTube'a ekleyebilmektedir. Bu platformda yer alan kullanıcının geliştirdiği yenilikler, kişisel amatör klipler, video klipler film, TV programları parçacıkları ve müzik videoları'ndan oluşmaktadır. Kullanıcılar tarafından YouTube'a günlük yaklaşık 65.000 adet yeni video klip eklenmekte ve 100 milyona yakın video klip izlenmektedir. Kullanım şartlarına uymayan video klipler kullanıcıların bildirimleri ile YouTube yetkilileri tarafından incelenerek silinmektedir. Tube üyeleri izledikleri video klipleri değerlendirip not verebilmekte ve ayrıca izledikleri video klip hakkında yorum yazabilmektedir. YouTube, videolara HTML 5 özelliğini ekleyerek Flash Player'a gerek duyulmuyor. Bu özellik sadece IE9, Firefox 4+, Chrome ve Opera güncel sürümünde mevcuttur. Not: IE9, Windows XP'yi desteklememektedir. YouTube dünyanın en iyi video paylaşım sitesi.

Youtube Mp3 - Mp4 dönüştürücü artık ücretsiz ve bilgisayarınıza yükleyip dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.


(yenişafak)

TEKNOLOJİ
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...