Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın kaplı Galaxy S6 fiyatı el yakıyor

Altın kaplı Galaxy S6 fiyatı el yakıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un yeni telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'in altınla kaplı sürümü de çıktı, fiyatlar el yaktı.

Harcayacak parası bol olanlar, uzun süredir çeşitli altın kaplamalı telefon seçeneklerine sahipler. Daha önce Samsung Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy S5 ve Galaxy S4'ün altınla kaplandığına şahit olmuştuk. Yeni Galaxy S6 ve S6 Edge, metal çerçeve ve cam kaplamalarıyla zaten yeterince iyiler, ancak daha fazlasını isteyenler için Vietnam'dan yeni bir seçenek var.

Karalux'un yeni sunmaya başladığı 24 ayar altın kaplama Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in metal bölümleri, tahmin edebileceğiniz üzere altınla kaplı. Cihazın sadece ön yüzü değil, arka yüzü de Gorilla Glass 4 ile kaplanmış olduğundan altın kaplama, sadece metal çerçeve ve kameranın etrafındaki metal bölüme uygulanıyor. Vietnam merkezli firmaya göre mühendisler, altın kaplama için cihazları 10 aşamadan oluşan bir süreçten geçiriyorlar. Buna ek olarak altın kaplamanın aşınmasına engel olmak üzere cihazın üzerine nano kaplama uygulanıyor.Galaxy S6 veya S6 Edge'inizi altınla kaplatmak için 400 dolar (yaklaşık 1100 TL) ödemeniz yeterli oluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...