Samsıng'dan satış rakamları gelmeye başladı

Samsıng'dan satış rakamları gelmeye başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un yeni çıkan akıllı telefon serisi Galaxy S6 ile ilgili satış hedefleri her geçen gün yükselirken,ilk satış rakamları da gelmeye başladı.

Seriye ilginin beklenenden biraz daha düşük olabileceği belirtiliyor. Firmanın üretim yeri olanb Güney Kore'de ön sipariş tahminleri 300.000 bine yaklaşmıştı. Ancak satışlar başladıktan sonraki ilk 10 gün içerisinde 200.000 rakamına ulaşıldı.


Seriye olan ilginin tahminlerin biraz aşağısında kaldığı görülüyor. Ancak Güney Kore'deki nbsp;yoğun rekabetin satışları etkilediğine inanılıyor. Ayrıca Güney Kore'de operatörlerin sunduğu Galaxy S6 kampanyalarında indirim miktarı biraz az olduğu için müşteriler de çekimser kaldı.


Rakip firmalardan amiral gemi modellerinden haberler geldikçe Samsung satış hedefini yükseltti.Son rakamlar Samsung'un yıl sonu hedefinin 70 milyon olduğunu gösteriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...