Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HTC Butterfly 3'ün özellikleri netleşti

HTC Butterfly 3'ün özellikleri netleşti

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC üstün özelliklere sahip Butterfly 3 modelini hazırlıyor.

HTC özellikle Asya ülkelerinde yoğun ilgi gören Butterfly serisini bu yıl da devam ettireceğe benziyor. Tayvanlı üreticinin tanıtım tarihi henüz bilinmeyen akıllı telefonu Butterfly 3'e ait özellikler kriter testiden ortaya çıktı.


Bu yılın ilk dönemde özellikle üst seviyede birçok ürün duyurusu gerçekleştiren HTC, Butterfly 3'te 5.1-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana yer verecek. Ekran noktasında Galaxy S6 ile aynı piksek yoğunluğunu yakalayacak olan Butterfly 3'ün işlemci biriminde Qualcomm'un 64-bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 ve Adreno 430 yonga setini göreceğiz.


3GB RAM ve 32GB dahili depolamanın eşlik edeceği Butterfly 3'ün kamera departmanı oldukça iddialı görünüyor. Telefonun arka kamerası 20.7MP çözünürlükte olacak. HTC büyük olasılıkla One M9'da kullandığı Toshiba sensörü Butterfly 3'e de dahil edecek. Ön bölümde ise 13MP çözünürlüklü kamera yer alacak ki; kriter testine göre bu sensör 4K video kaydı gerçekleştirebilecek.


HTC Butterfly 3'ün diğer Butterfly telefonlarda olduğu gibi plastik ve suya dayanıklı bir kasaya sahip olması bekleniyor. nbsp;
1429878306_htc-butterfly-3-specs.png

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...