Samsung'un yeni akıllı saati yuvarlak olacak

Samsung'un yeni akıllı saati yuvarlak olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung da yuvarlak ekranlı akıllı saat modasına ayak uyduracak.

Akıllı saat kategorisinin lider firmalarından Samsung yeni bir akıllı saat hazırladığını doğruladı. Firma yeni akıllı saatte bu defa yuvarlak bir ekran kullanacak.


Andrid Wear platformunun ilk temsilcilerinden biri olan Moto 360 yuvarlak kasasıyla göz doldurmuştu. İlerleyen dönelerde LG ve Huawei cephesinde de yuvarlak tasarımlı akıllı saat tanıtımları geldi.


Samsung muhtemelen yaz sonunda (Galaxy Note 5'in yanında) yeni bir saat duyurusu gerçekleştirecek. Firma akıllı saatin tanıtımı öncesinde ürüne ait yazılım geliştirme kitini (SDK) yayınladı. Güney Koreli şirket yayınladığı geliştirme kitiyle bir sonraki akıllı saatte yuvarlak bir ekran kullanacağını doğruladı.


Samsung'un yeni akıllı saati muhtemelen Tizen işletim sistemiyle çalışacak. Şirket ayrıca OLED tabanlı olması beklenen akıllı saat için Yelp, CNN, Baidu, FidMe ve Apposter ile işbirliğine gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...