Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CNET'ten ev ve iş yerlerine bomba ürün

/ Kaynak: İHA
CNET'ten ev ve iş yerlerine bomba ürün

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

CNET, Avrupa ve Amerika'da en çok satılan ürünlerden biri olan C1 dokunmatik ekranlı kablosuz menzil genişleticiyi satışa sundu.

C1 extender, bilgisayara gerek duyulmadan kendinden dokunmatik ekranı ile kolayca kurulabiliyor ve kablosuz ağların kapsama alanı çok daha fazla alana genişletilebiliyor. Ayrıca şık tasarımı ve estetik görünümü ile dijital saat olarak dekoratif bir ürün olarak da kullanılabiliyor.

CNET Türkiye yetkilisi Serkan Karamahmutoğlu "C1 Dokunmatik Ekranlı Kablosuz Menzil Genişletici standart olarak bir menzil genişletici cihazlarda bulunan tüm özelliklere sahip ve ekstra olarak 2 adet 800mW'a kadar çalışan 2.4Ghz frekans güçlendirici, 1 adet sökülebilir high power anteni var. Bu sayede evinizde veya işyerinizde kapsama alanı sorunu yaşanan ölü noktalar kalmıyor. Yüksek performanslı kablosuz menzil genişletici ile sorunsuz bağlantının keyfini çıkartırken, üzerindeki 2 adet LAN portu ile de TV ya da oyun konsolu bağlanabiliyor. Tüm bunları yaparken herhangi bir performans kaybı da yaşanmıyor" dedi.

TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...