Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil üreticilerinden Apple Watch uygulaması

Otomobil üreticilerinden Apple Watch uygulaması

TEKNOLOJİ Haberleri

Akıllı telefonlar ve saatler derken bunları kullanmaya çalışan araba şirketleri de bu trende katıldı ve uygulamalar geliştirmeye başladı

Bu hali hazırda beklenen bir şeydi zaten İOS ve Android için arabanızın kapılarını kilitleyebileceğiniz uygulamalar mevcut. Yeni Apple Watch ile bomba patladı desek yalan olmaz. Porsche ve BMW yayınladıkları yeni uygulama ile kullanıcılarına çok daha fazlasını veriyor. Arabanız ile yaptığınız seyahat süresi, kat ettiğiniz mesafe, ortalama hızınız, kullanılan yakıt miktarı, arabanızdan uzakta iseniz ve kapınızı yada sunroof'unuzu açık unuttuysanız size uyarı vermesi, dış ayna kontrolü artık mümkün. Aracınızı nereye park ettiğinizi unuttuysanız buda sizin gayet kolay, ne kadar yakıtınızın kaldığını mı merak ediyorsunuz Apple Watch'unuza girip bakmanız yeterli olacak gibi görünüyor.Şuan için BMW i3'ler ile sınırlı olan bu uygulama yakında tüm BMW modellerine uygulanacak gibi gözüküyor. Porsche sahipleri daha şanslı.
Bu büyük teknolojik gelişmelerin insan hayatına girmesi ile birlikte, akıllı saatlerde araba sürücüleri için büyük yenilikler getiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...