Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekran çizikleri Apple Apple Watch kullanıcılarını çıldırttı

Ekran çizikleri Apple Apple Watch kullanıcılarını çıldırttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple Watch'u ilk kullananlar ekranın çok kolay çizilmesinden şikayetçi.

Apple Watch sahibi olmayı başaran kullanıcılardan ilk geri bildirimler gelmeye başladı. Duruma bakılırsa paslanmaz çelik Apple Watch modelleri kolayca çizilebiliyor. Bazı cihazların üzerinde kutudan çıkarıldıktan saatler sonra çiziklerin belirmeye başladığı görülmüş.


Giriş seviyesi Apple Watch Sport modellerinde çizilme sorunu yok çünkü mat alüminyumdan üretilen saatteki çizikler kolayca örtbas edilebilme eğilimine sahip. Sorunun her Apple akıllı saat modelinde yaşanmadığıifade edilmekte.


,Apple ise ürünleri için Apple Care desteği tavsiye ediyor. Koruma planının Apple Watch ile aynı anda satın alınması gerekiyor. Apple Care+ paketini alan kullanıcılara Apple Watch ve Watch Sport modellerinde kazayla oluşan hasarları giderme ve teknik destek iki yıl boyunca sağlanıyor. Fiyatlar ise 59 USD ile 79 USD seviyesinde. Yüksek fiyatlı Watch Edition modellerinde Apple Care+ paketi üç yıllık teknik destek ve iki yıllık hasar onarımı sunmakta. Bu paketi için 1000 USD talep ediliyor! Apple Watch Edition modelinin fiyatının 10.000 USD seviyesinden başladığını hatırlatalım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...