iPhone 6 ile Galaxy S6 kamera karşılaştırma

iPhone 6 ile Galaxy S6 kamera karşılaştırma

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung Galaxy S6 vs Apple iPhone 6 kamera kıyaslaması!

Apple tarafından geliştirilen iPhone 6 modeli, kullanıcılar tarafında oldukça beğenilen bir akıllı telefon diyebiliriz. Kamera konusunda 8 MP çözünürlüğe sahip olmasına rağmen kullanıcıların başarılı bulduğu iPhone 6, yılın en çok satan modellerinden bir tanesi.

Samsung'un geliştirdiği son model akıllı telefonlardan olan Galaxy S6 ise, üst düzey özellikleri, Android kullanıcılarına hitap eden yapısı ile yılın sevilen modellerinden bir tanesi diyebiliriz. Peki hangi telefonun kamerası daha iyi, Galaxy S6 kamerası mı? iPhone 6 kamerası mı?

Galaxy S6 ile iPhone 6 karşılaştırmasına baktığımızda, Galaxy S6 modelinin donanım olarak iPhone 6'dan daha üst düzey özellikleri olduğunu görmek mümkün. Samsung Galaxy S6 modelinde 5 MP ön kamera bulunurken, iPhone 6'da 1.2 MP çözünürlüğe sahip ön kamera yer alıyor.

Diğer yandan Galaxy S6 modelinde 16 MP çözünürlüğe sahip, 3456 x 4608 piksel, optik görüntü sabitleyici ve otofokus özelliklerine sahip ana kamera yer almakta. iPhone 6'da ise 8 MP, 3264 x 2448 pixel, Optik görüntü sabitleme, phase detection autofocus nbsp;özelliklerine sahip ana kamera yer alıyor. Sizce hangi telefonun kamerası daha iyi fotoğraf çekiyor? Bu soruyu cevaplamanın en iyi yolu, her iki telefonla çekilen fotoğrafları karşılaştırmak olacak diyebiliriz.

iPhone 6 ile Galaxy S6 kamera karşılaştırma

iPhone 6 ile Galaxy S6 kamera karşılaştırma

iPhone 6 ile Galaxy S6 kamera karşılaştırma

iPhone 6 ile Galaxy S6 kamera karşılaştırma

Yayınlanan bu resimlere göre yapılan anket sonucu açık ara ile kazananın Samsung Galaxy S6 olduğunu gösteriyor. Oylamada Galaxy S6 27063 oy alırken, iPhone 6, sadece 3033 oy alabilmiş. Görünen o ki, Samsung'un yeni telefonu Apple'ın iPhone 6 modelini kamera açısından geride bırakıyor.

Kaynak: iPhone 6 ile Galaxy S6 kamera karşılaştırma

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...