Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'tan iki yeni bomba geliyor!

Samsung'tan iki yeni bomba geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung yeni modellerini birbiri ardına sıralamaya başladı.

Kısa süre önce duyurulan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ modellerinden sonra şimdide Galaxy Grand On ve Galaxy Mega On serilerine dair söylentiler ortaya çıktı. Söz konusu iki yeni modelin detayları haberimizde.
Şüphesiz ki akıllı telefon sektörünün model bazında en zengini Samsung, iki yeni modeli piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ modellerini duyuran firmanın Galaxy O5 ve Galaxy O7 isimli iki yeni model üzerinde çalıştığını sizlere aktarmıştık. Şimdi ise Galaxy Grand On ve Galaxy Mega On modelleri ortaya çıktı.


YEPYENİ MODELLERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ İSE...
Galaxy Mega On serisinin model numarası SM-G600 olacak. 5.5 inç boyutunda ve 720p çözünürlükte ekranla gelecek olan modelde 13 MP arka, 5 MP ön kamera yer alacak. Snapdragon 410'dan güç alacağı düşünülen Galaxy Mega On'da 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, 1.5 GB RAM, 8 GB depolama alanı ve 3000 mAh pil olacak. Galaxy Mega On modeli 145 gram ağırlığa ve 151.8 x 77.5 x 8.2 mm ölçülere sahip olacak.
Galaxy Grand On modelinde ise 5 inç büyüklüğünde ve 720p çözünürlükte ekran olacak. 8 MP arka ve 5 MP ön kamerayla karşımıza çıkacak olan telefonda 1.3 GHz dört çekirdeğe sahip Exynos 3475 işlemciyi göreceğiz. 1 GB sistem belleği, 8 GB depolama alanı ve 2600 mAh kapasiteli pil, Galaxy Grand On'un teknik özelliklerinden bazıları olacak. 140 gram ağırlık ve 142 x 71.9 x 8.5 mm büyüklüğündeki model, ilk modele göre daha uygun fiyatlı olacak.
Diğer yandan bazı ortak özellikler söz konusu. Her iki modelde de Android 5.1 Lollipop sürümü ve güncellenmiş TouchWiz arayüz yer alacak. İki modelin fiyatının da uygun olması bekleniyor. Galaxy A5 ve Galaxy A7 modellerinin yerine geçecekler gibi duruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...