Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurumsal SEO Çözümleri İçin Maxim SEM Hazır

Kurumsal SEO Çözümleri İçin Maxim SEM Hazır

TEKNOLOJİ Haberleri

Web gelişimi kesinlikle bir bütünlüktür. SEO, Adwords, Sosyal Medya ve Diğer İnternet siteleri 4 kolun halinde değerlendirilmelidir.

2003 yılından bu yana web geliştirme çalışmaları yapan Maxim SEM kadrosu, Türkiye'nin ilk SEO barındıran firması İstanbul ADCO çalışmasından sonra 2015 yılında yeniden SEO çalışmaları yapmaya başladı. Bu alandaki ciddi birikimlerini firmalar için kullanmaya başlayan Maxim SEM, yaptığı başarılı çalışmalalarla da dikkatleri çekmekteler. Özellikle Türkiye'nin önemli turizm firmalarıyla çalışan Maxim SEM için en önemli başarıları sağladığı sektörde denebilir.

Maxim SEM kurucularından aynı zamanda SEO Manager pozisyonunda çalışan Tahir Dinç, çalışmaları hakkında şunları bahsediyor; "Web gelişimi kesinlikle bir bütünlüktür. SEO, Adwords, Sosyal Medya ve Diğer İnternet siteleri 4 kolun halinde değerlendirilmelidir. Bunlardan hiç biri eksik olmamalı ki başarı gelsin. Bu sebeple biz çalıştığımız firmaların web gelişimlerini inşaata benziyor ve titizlikle çalışıyoruz. Kesinlikle şunu da belirtebilirim ki biz başarıyoruz."

Adwords kanadında Maxim SEM, Landing Page çalışmaları ve entegreli diğer Google ürünleriyle maksimum verim üzerine çalışmaktadır. Her şeyi yeniden planlar ve ulaştığı müşteri hareketlerini dikkatle takip ederler. Bu sebeple Adwords reklamlarında da başarılı çalışmalar yapmaktadırlar. Bünyelerinde ki Adwords uzmanları ise milyonlarca TL reklamı yönetmiş eşsiz bir deneyime de sahiptirler. Firma hem Adwords kanadında hemde Kurumsal SEO çözümleriyle firmaların gelişimlerine ciddi katkı sağlarlar.

Sosyal Medya yöneticiliği, Blog yöneticiliği, web sayfası yöneticiliği, itibar yönetimi, mobil uygulama yöneticiliği gibi önemli çalışmaları da paketler halinde firmalara sunmaktalar. Talep edildiği taktir firmalar için tüm bilişimsel çözümler Maxim SEM bünyesinde bulunabilir.

SEO çalışmaları konusuyla henüz yeni tanışıyorsanız Google tarafından paylaşılan SEO makalesine göz atmalısın. İlgili kısımda SEO çalışmalarıyla da alakalı ciddi bilgiler yer almaktadır.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...