Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HTC Vive ile 360 derece sanal gerçeklik Türkiye'ye geliyor

HTC Vive ile 360 derece sanal gerçeklik Türkiye'ye geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC, ilk defa geçtiğimiz mart ayında Barcelona'da gerçekleştirilen Dünya Mobil Kongresi'nde tanıttığı HTC Vive sanal gözlüğünü, Türkiye'de tanıttı.

ÖMER TEMUR

Valve ortaklığı ile geliştirilen HTC Vive, 360 derece oda ölçeğinde sanal gerçeklik deneyimini mümkün hale getiren ilk ve tek cihaz olarak dikkat çekiyor. HTC Vive'in kablosuz kontrol cihazlarıyla birlikte yıl sonuna kadar satışa sunulması bekleniyor. HTC Türkiye Ülke Müdürü Canan Taşar, HTC Vive'ın insanların hayalini gerçeğe dönüştürdüğünü belirterek, “Kurulduğu günden beri akıllı telefonların tüm dünyada geniş kitlelere ulaşması için teknolojiler geliştiren ve bir çok ilkin atına imza atan HTC, şimdi de sunduğu sanal gerçeklik deneyimiyle insanların birbirleri ile iletişim kurma yöntemlerinde yeni bir devrimin öncülüğünü yapıyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...