Tim Cook Ankara katliamı için tweet attı

Tim Cook Ankara katliamı için tweet attı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple CEO'su Tim Cook, Ankara'da yaşanan katliam için sosyal medya aracılığıyla Türkiye'ye taziye ve iyi dileklerini iletti

Ankara'da 10 Ekim Cumartesi günü 'Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi' mitingi öncesinde yaşanan, onlarca kişinin hayatını kaybetmesine ve yüzlerce kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırı sonrasında ülkede 3 günlük yas ilan edilirken, dünya çapında da terör olayına tepki yağdı.

Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı için dünya çapında birçok sanatçı ve ünlü isim sosyal medya sitelerindeki paylaşımlarıyla tepkilerini dile getirdi.

Ankara'daki saldırıya tepki gösteren ve Türk halkının üzüntüsünü paylaşan isimlerden biri de Apple İcra Kurulu Başkanı (CEO) Tim Cook oldu.

Dev teknoloji şirketinin CEO'su Tim Cook, Twitter üzerinden, “Türkiye'de bombalamalardan etkilenen herkes için dualar, başsağlığı ve umut” yazarak Türkiye'ye taziye ve iyi dileklerini iletti.

Tim Cook Ankara katliamı için tweet attı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...