Blackberry Z30 özellikleri ve satış tarihi

Blackberry Z30 özellikleri ve satış tarihi

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji dünyasının yeni oyuncağı olan Blackberry Z30 sonunda açıklandı. Blackberry Z30 özellikleri neler

Haziran ayı başından beri oldukça iddialı olduğu için sürekli gündeme gelen Blackberry yeni modeli Z30 ile herkesi merak içerisinde bırakmıştı. Hem iddialı modelleri hem farklı hem de gösterişli tarzı ile herkesi etkileyen Blackberry Z30 ne kadara satılacak? Blackberry Z30 özellikleri neler? 5 inç Super AMOLED ekranlı yeni Blackberry Z30 1.7GHz Snapdragon S4 Pro işlemciye sahip. Her zaman başarısı ile dünyada ses uyandıran Blackberry Z30 Türkiye'de Kasım ayında satışa çıkarılması bekleniyor.

BlackBerry Z10'un tasarımına benzer bir tasarımla kullanıcılara tanıtılan Z30 modelinin en kalın yeri 9mm kalınlığa sahip. Sizlere sunduğumuz özelliklerin dışında 8 MP f2.2 aralığında bir kameraya sahip olan BlackBerry Z30'un 720p video çekebilen birde ön kamerası bulunmaktadır. Bu kamerada 2 MP çözünürlüğüne sahip. BlackBerry'nin resmi bloğunda tanıtılan Z30 modelinin henüz kesin çıkış tarihi ve BlackBerry Z30 fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor.


BlackBerry Z30 Teknik Özellikleri


1.7 GHz Qualcomm Snapdragon S4 PRO işlemci
5" Super AMOLED Ekran
2 GB RAM
8 MP Arka Kamera
2 MP Ön Kamera
Adreno 320 Grafik İşlemci
2.880mAh Batarya
16 GB Depolama + microSD
4G LTE
Fm Radyo
Çift Bant Wi-Fi a/b/g/b
Bluetooth 4.0
NFC

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...