Adrian ve Volkan

A -
A +
Trabzonspor annelerinin ligine nihayet dönüş yaptı!
Avrupa'da rakiplerini birer birer dize getiren ancak lige Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Trabzonspor, Rizespor'u yenerken ilerisi için hiç de ümit vermedi.
Adrian, yine Trabzonspor'u sırtlayıp götürdü. Oysaki bu Adrian'ı Güneş, Kafkas ve son olarak Akçay da ellerinin tersiyle kenara itmiş, altın yumurtlayan tavuğu adeta ambara kilitlemişti! Ama dün akşam bir Adrian vardı sahada, Rizespor'a yetti de artı. Attığı gol dışında Malouda'ya bir de asist yaptı.
Benim anlayamadığım, gol sıkıntısı çeken bir takımda golcü bir oyuncunun sol bek oynaması kadar lüks bir şey olamaz! Eğer elde yok deniliyorsa  buna, özrü kabahatinden büyük denir!
Trabzonspor'un eksiği çok. Avrupa ve Türkiye Ligi'nde bu Trabzonspor'un başarılı olması biraz zor. Henrique, yalnızları oynuyor. Yanına mutlak suretle ikinci bir santrfor gerekli. Batuhan bu yükü kaldırır mı doğrusu papatya falı açmak gibi bir şey!
Volkan olayına gelince; Volkan, her maça stresli çıkıyor! Kendi arkadaşıyla ya da rakiple uğraşmaktan futbol oynamaya fırsat bulamıyor! Dün akşam yaşananlar ise tam bir trajedi! Trabzonsporlu birkaç taraftarın tribünden kendisine sözlü sataşmasına bence çok fazla tepki gösterdi. Oysaki profesyonel bir oyuncunun kulakları tribüne kapalı olması lazım. Kendisine yapılan tasvip edilir gibi değil ancak dediğim gibi Volkan kalitesinde deneyimli bir futbolcunun böyle bir olayda daha soğukkanlı olması gerekir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.