Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail el koyduğu geminin fotoğraflarını yayınladı

/ Kaynak: AA
İsrail el koyduğu geminin fotoğraflarını yayınladı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail ordusunun, Gazze'ye geliştirilmiş füze taşıdığı iddiasıyla el koyduğunu açıkladığı KLOS-C tipi gemiye ait yeni görüntüler servis edildi.

İsrail ordusunun servis ettiği görüntülerde, Eliat Limanı'na getirilen gemiden çıkarılan konteynerlerde çimento torbalarının altına gizlenmiş uzun kasalar çıkıyor. Açılan kasaların içinde ise füze başlıkları görülüyor.

İsrail ordusunun iki gündür servis ettiği görüntülerde ise geminin İsrail ordusu tarafından açık denizde önünün kesilmesi, İsrail askerlerinin aramaları sonrasında destroyerler tarafından Eliat Limanı'na getirilmesi ve İsrail Deniz Kuvvetlerine bağlı askerlerin karaya çıkışı sırasında yaşadıkları sevinç görüntülerine yer veriliyordu.

Öte yandan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bölgeye giderek limanda incelemelerde bulunacağı kaydedildi.

İsrail ordusu, 5 Şubat'ta Gazze'ye geliştirilmiş füze taşıdığını öne sürdüğü ve İran ait olduğunu belirttiği gemiye el koyduğunu ve İsrail'in güneyindeki Eliat Limanı'na çekildiğini açıklamıştı. İran'ın söz konusu iddiayı yalanlaması üzerine Netanyahu, bu konuda kanıt sunacaklarını açıklamıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...