Titanic'le aynı tarihte battı

/ Kaynak: İHA
Titanic'le aynı tarihte battı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Güney Kore'de kayalıklara çarpan feribot Titanic ile aynı tarihte serin sulara gömüldü. 5 kişinin cesedine ulaşıldı, 280 kişi kayıp.

Güney Kore'nin başkenti Seul'da çoğunlukla öğrencilerin bulunduğu feribotun batması sonucu yaşanan faciada 5 kişinin cesedine ulaşıldı. Kıyıdan 100 km açıkta kayalıklara çarparak batan 459 kişinin bulunduğu feribotta 174 kişi kurtarılırken kayıp olan 280 kişi için helikopter ve teknelerle arama çalışmaları sürüyor. Yetkililer Sewol isimli feribotta Jelu adasına tatile giden 325 öğrenci, 15 öğretmen, 30 mürettebat ve 89 normal yolcu ile 150 araç bulunduğunu belirtti. Görevliler gemiden yardım sinyali aldıktan sonra derhal kurtarma çalışmalarına başladıklarını söyledi. Öğrencilerin, gemi batarken kendilerini denize attıkları, bu sayede kurtulmaya çalıştıkları belirtildi. Arama kurtarma çalışmaları onlarca helikopter, 34 donanma ve sahil güvenlik gemisi ile yürütülüyor. nbsp;
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...