Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Feribot faciasında inanılmaz kurtuluş

Feribot faciasında inanılmaz kurtuluş

DÜNYA Haberleri

280'den fazla kişinin kaybolduğu feribot kazasında anne, baba ve ağabeyi ile birlikte feribota binen 5 yaşındaki kız çocuk, kazadan yara almadan kurtuldu

Soyadı Kwon olarak duyurulan çocuğun kurtuluşu ülke halkını duygulandırdı. Medyada yer alan haberlere göre, anne ve babasının can yeleği giydirdiği 5 yaşındaki inanılmaz çocuk, daha sonra onu tanımayan 4 yolcu tarafından kucaktan kucağa aktarılarak yan yatmakta olan geminin güvertesine kadar ulaştırıldı. Kurtarma ekipleri tarafından güverteden alınarak helikopterle hastaneye nakledilen Kwon'un akrabalarıyla buluşması ertesi gün gerçekleşti. Fiziksel yara almayan, ama ağır bir psikolojik travmaya maruz kaldığı belirtilen küçük kız, Güney Koreli TV yıldızı Haaha'nun takipçilerine yolladığı fotoğraflı mesaj sayesinde akrabalarına kavuştu.
nbsp;459 YOLCU TAŞIYORDU
nbsp;Güney Kore'nin batısındaki Incheon Limanı'ndan demir alan ve 459 kişi taşıyan SEWOL isimli binlerce tonluk dev feribot, Kore yarımadasının güneybatı açıklarındaki Jindo Adası yakınlarında battı. Kazada 6 kişinin öldüğü kesinleşti. Çok sayıda tekne ve helikopterin yürüttüğü acil kurtarma çalışmalarına rağmen 290 kişinin kurtarılamamış olması ülkeyi yasa boğdu.
nbsp;Olumsuz hava şartları gerekçesiyle çalışmaların durdurulması ve bu akşam saatleri itibariyle 284 kişiye halen ulaşılamamış olması başta yolcu yakınları olmak üzere kamuoyunda öfkeyle karşılanıyor.
Feribot faciasında inanılmaz kurtuluş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...