Dünya hayalet otomobilin sırrını çözemiyor!

Dünya hayalet otomobilin sırrını çözemiyor!

DÜNYA Haberleri

Moskova'da tüyler ürperten cinsten bir olay meydana geldi. Tıklama rekorları kıran bu videonun sırrı çözülemiyor (Hayalet otomobil)

Rusya başkenti Moskova'da yaklaşık iki hafta önce meydana gelen ve ilk bakışta önemsiz görünen trafik kazası dünya çapında büyük tartışma oluşturdu. Kazanın kaydını izleyenler, "Rusya tuhaf bir yer" sonucuna vardı. Kaza görüntüleri dikkatlice izlendiğinde, ikinci otomobilin nereden geldiğini ve seyir halindeki aracı nasıl sıyırıp geçtiğini kimse izah edemiyor. Arkadan gelen üçüncü bir araçtaki kayıt cihazıyla alınan bu görüntüleri izleyen uzmanlar bile, kayıtlarda herhangi bir müdahale izine rastlanmadığını söylüyor. Görüntüler, "Yoksa bir zaman kırılması mı yaşandı" sorusunu bile akıllara getiriyor. YouTube üzerinden de yayınlanan tuhaf çekimi şu ana kadar 2 milyondan fazla kişi izlerken, olayla ilgili 600 üzerinde tahmin yürütülmüş durumda. nbsp;

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...