Çin'in en şişman adamı öldü

/ Kaynak: AA
Çin'in en şişman adamı öldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Çin'in en şişman adamı olarak bilinen 300 kilogram ağırlığındaki Sun Liang, kalp ve karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Ulusal basındaki haberlerde, ülkenin doğusundaki Şandong eyaletinin Rıcao şehrinde yaşayan 22 yaşındaki Sun'un 9 Nisan'da vücudunda aşırı derecede sıvı biriktiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. nbsp;Sun'un pazar gecesi kalp ritminin düştüğü ve aynı gün sabaha karşı tüm müdahalelere rağmen kalp ve karaciğer yetmezliğinden hayatını kaybettiği açıklandı. nbsp;Ülkenin en şişman adamı unvanına sahip Sun, 6,5 kilogram olarak doğmuştu. 19 yaşına geldiğinde 150 kilogram olan Sun, 3 yıl içinde hızla kilo alarak 300 kilograma ulaşmıştı. nbsp;Doktorlar Sun'un obezite rahatsızlığının, kontrolsüz gıda alımının yanı sıra genetik olduğunu açıkladı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...