Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamas, Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nı füzelerle vurdu

Hamas, Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nı füzelerle vurdu

DÜNYA Haberleri

Hamas İsrail'i tam olarak kalbinden vurdu. İzeddin el-Kassam Tugayları Başkent Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nı füzelerle vurdu - son gelişme...

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Ben Gurion Havalimanı'nı, "M75" füzeleriyle vurduğunu, İsrail sınırına sızarak düzenlediği operasyonda ise 8 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, Tugay'a bağlı birliğin, Gazze'nin doğu sınırındaki Et-Tuffah Mahallesi'nden İsrail sınırına sızdığı belirtildi. Birliğin "sıfır noktası"nda gerçekleştirdiği operasyonda, 8 İsrail askerinin öldürüldüğü kaydedildi.

Operasyonda ayrıca İsrail askeri aracının "RPG roketiyle" vurularak imha edildiği aktarıldı.

- Ben Gurion Havalimanı vuruldu

Söz konusu açıklamada ayrıca İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bulunan Ben Gurion Havalimanı'nın, "M75 füzeleri"yle vurulduğu, Netivot kentine de 5 "Grad" füzesi atıldığı duyuruldu.

İsrail tarafından ise sınır operasyonu ve füze saldırılarına ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan İsrail'de yayımlanan Yedioth Ahronot gazetesi, Kızıl Davut Yıldızı Kurumu'na dayandırdığı haberinde, Gazze'den başkent Tel Aviv'e atılan füzeler nedeniyle 9 kişinin yaralandığını yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...