İsrail tutukladığı Filistinlilere bunu yapıyor

İsrail tutukladığı Filistinlilere bunu yapıyor

DÜNYA Haberleri

İsrail ordusunun, Gazze'deki çatışmalarda tutukladığı çok sayıda Filistinli'ye yaptığı muameleyi ortaya çıkaran fotoğraflar yayımlandı.

İsrail ordusunun, Gazze'deki çatışmalarda tutukladığı çok sayıda Filistinli'ye yaptığı muameleyi ortaya koyan fotoğraflar İsrail'de yayın yapan Walla haber sitesi tarafından yayımlandı. nbsp;Sitede yer alan fotoğraflarda Filisinlilerin İsrail askerleri tarafından zorla yarı çıplak ve elleri kafalarının üstünde bekletildiği görülüyor.

İsrail tutukladığı Filistinlilere bunu yapıyor nbsp;Diğer fotoğraflarda İsrail askerlerinin Filistinlileri yarı çıplak bir şekilde grup halinde zorla yürüttüğü göze çarpıyor. nbsp;İsrail yönetimi Gazze'ye karadan giren askerlerinin 150 Filistinli'yi gözaltına aldığını ancak yarısının serbest bırakılarak Gazze'ye geri gönderildiğini duyurdu. nbsp;Gazze'de sivillere yönelik saldırısını aralıksız sürdüren İsrail ordusu bu sefer Birleşmiş Milletler'e ait bir okulu vurdu. Saldırılardan kaçan sivillerin sığındığı okulda çoğu çocuk en az 13 kişi öldü, 100'den fazla kişi yaralandı.
İsrail tutukladığı Filistinlilere bunu yapıyor



(Kaynak: Al Jazeera)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...