Gazze'de bir gazeteci daha öldü

/ Kaynak: AA
Gazze'de bir gazeteci daha öldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Gazze'de bir gazeteci daha öldü. Şucaiyye Mahallesi'ndeki saldırılarda yaralanan Er-Risale isimli yerel gazetede çalışan Muhammed Dahir'in de öldü

İsrail'in Gazze'deki katliamında gazeteciler de ölüyor, bir gazeteci daha hayatını kaybetti. İsrail ordusunun, Şucaiyye'ye saldırısında yaralanan Er-Risale isimli yerel gazetede çalışan Muhammed Dahir'in hayatını kaybettiği bildirildi.İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in saldırılarında Han Yunus'ta 6, Refah'da 1'i kadın 2 kişinin öldüğünü söyledi. Sucaiyye Mahallesi'ndeki saldırılarda yaralanan Er-Risale isimli yerel gazetede çalışan Muhammed Dahir'in de hayatını kaybettiğini belirten Kudra, İsrail'in Gazze'de bir yerleşim birimini hedef aldığı saldırıda da 2 kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...