'İsrail casusları' Gazze'de idam edildi

/ Kaynak: AA
'İsrail casusları' Gazze'de idam edildi

DÜNYA Haberleri  / AA

Gazze'de İsrail adına casusluk yaptığı gerekçesiyle 3 kişi idam edildi, casusluk yaptığı belirlenen 7 kişi de yakalandı.

Hamas hareketine yakınlığıyla bilinen El-Mecdu'l-Emni internet sitesindeki açıklamada, "Filistin direniş gruplarına bağlı emniyet birimlerinin, casusluk suçlamasıyla daha önce alıkonulan üç kişiyi idam ettiği ve bu kapsamda 7 kişinin daha yakalandığı" belirtildi.


Yakalanan 7 kişinin "direnişin faaliyetlerini ve Gazze'deki bazı evleri gözlemlediği" ifade edilen açıklamada, "İşbirlikçilere karşı müsamahakar davranmayacak olan emniyet birimlerinin ellerinde, suçüstü yakalanan muhbirleri idam etme emri vardır" denildi.


Açıklamada ayrıca, isimleri "şüpheliler listesinde" yer alan kişilerin, emniyet birimleri tarafından haklarında verilen güvenlik önlemlerini "ihlal etmemeleri" uyarısında bulunuldu.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...