Erdoğan, Eroğlu ile görüştü

/ Kaynak: İHA
Erdoğan, Eroğlu ile görüştü

DÜNYA Haberleri  / İHA

İlk ziyaretini KKTC'ye yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile baş başa görüşme gerçekleştirdi.

İlk resmi ziyaretini bugün KKTC'ye yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile baş başa görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan'a ayrıca KKTC Bakanlar Kurulu üyeleri takdim edildi.

Cumhurbaşkanlığı'na gelişinde askeri törenle karşılanan Erdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile baş başa görüşmeye geçti. İki Cumhurbaşkanı, görüşmenin ardından öğle yemeğini birlikte yedi. KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, yemeğin ardından KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ile bakanları konuk Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu'nun takdim edilmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...