Milyonda bir ihtimaldi: Beyaz bebeği oldu!

Milyonda bir ihtimaldi: Beyaz bebeği oldu!

DÜNYA Haberleri

İngiltere'nin Milton Keynes kentinde Nijerya asıllı siyahi bir kadın ile beyaz bir İngiliz olan eşi yeşil gözlü, beyaz bir bebek sahibi oldu

Uzmanlar, eşi Richard Howarth beyaz bir İngiliz olmasına rağmen 32 yaşındaki Catherine Howarth'ın "tamamen beyaz ırktan" bir bebek dünyaya getirmesinin "milyonda bir ihtimal" dahilinde olduğunu söyledi.


Daily Mirror gazetesine konuşan çift, 1 Haziran'da dünyaya gelen oğulları Jonah'ın "Ten rengini hiç önemsemediklerini, ilgilendikleri tek şeyin onun sağlıklı olması" olduğunu söyledi. Catherine Howarth "Doğumdan sonra Jonah'ı bana getiren ebe bir ona bir de bana bakıp duruyordu. Gözlerine inanamamıştı" dedi. Şaşkın anne "Bazı bebeklerin doğumdan sonra ten rengi değişebiliyor. Ancak Jonah'ta böyle birşey olmadı. Doktorlar bana çekinik bir gen taşıdığımı, bebeğimin bu nedenle beyaz olduğunu söyledi. Ancak bütün ailem Nijerya'da ve bildiğim kadarıyla soyumda tek bir beyaz bile yok" dedi.


Uzmanlar çiftin ileride beyaz bir bebeğe daha sahip olmasının imkansız olduğunu, çünkü böyle gen kombinasyonlarının tekrarlanamayacak kadar nadir olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...