Ukrayna'da bu defa milletvekilini çöpe attılar

/ Kaynak: İHA
Ukrayna'da bu defa milletvekilini çöpe attılar

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna'da bu defa çöpe atılan bir milletvekili oldu. Göstericilere karşı sert önlemler alınmasının mimarıydı yakalandığı gibi çöpe atıldı.

Ukrayna'da devrik Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in destekçilerinden ve o dönemde hükümet karşıtı gösteri düzenleyenlere karşı sert önlemler alınmasının mimarlarından olan Milletvekili Vitaly Zhuravsky, protestocular tarafından yakalanarak çöp konteynerine atıldı.Rus yanlısı Yanukoviç'in destekçilerinden olan Milletvekili Vitaly Zhuravsky'in parlamento binasından çıktığı sırada etrafını çeviren öfkeli göstericiler, üzerinde takım elbise ve elinde evrak çantası bulunan Zhuravsky'i çöp konteynerinin içine attı. Öfkeli kalabalık, çöpün içinden çıkmak isteyen Zhuravsky'e başından bastırarak engel olurken, üzerine su ve yeni çöp de attılar. Daha sonra olay yerine gelen Ukraynalı askerler göstericileri uzaklaştırarak, milletvekilini çöpten çıkardı.
Yakukoviç döneminde hükümet karşıtı gösteri düzenleyen göstericilere karşı sert tedbirler alınmasını kapsayan yasanın mimarlarından olan Zhuravsky, Rus karşıtı göstericilerin gazabına uğramış oldu.##tgvideo##

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...