HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

IŞİD militanı: Kanınızı içmeye geldik!

Kaynak:
IŞİD militanı: Kanınızı içmeye geldik!

DÜNYA Haberleri  / 

İnternette yayınlanan görüntülerde bir IŞİD militanının 'Biz kan içmeyi seven bir topluluğuz' şeklindeki sözleri adeta kan dondurdu.

Biz sosyal paylaşım sitesine yüklenen görüntülerde terör örgütü IŞİD'e mensup bir militan, kendisini kayda alan kameraya karşı kan donduran ifadeler kullandı. Filistinli olduğu belirtilen militan, ''Allah'a yemin ederim ki, sizin hayatı sevdiğiniz kadar biz ölümü seviyoruz, vallahi biz kan içmeyi seven bir topluluğuz. Ve sizin kanınızı duyduk ve onu içmeye geldik. Sizleri kesmeye geldik ey Nusayriler'' şeklinde ifadeler kullanıyor.
İnternete yüklenen bu görüntüler, örgüt militanlarının ne denli aşırıya kaçtığını ve insan öldürmekte ne kadar rahat davrandıklarını ortaya koydu. Arap medyasında bir anda gündeme oturan videoya bir çok kesimden kınama yağdı.

DÜNYA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...