HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Pakistan'da 7 Taliban militanı öldürüldü

Kaynak: AA
Pakistan'da 7 Taliban militanı öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Pakistan'ın liman kenti Karaçi'de, polisler ile Taliban militanları arasında yaşanan silahlı çatışmada 7 militanın öldürüldüğü bildirildi.

Karaçi Polis Şefi Rao Anvar Ahmad, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehrin Sohrab Ghot bölgesinde Taliban militanlarının bulunduğuna dair alınan bir ihbar değerlendirilerek baskın düzenlendiğini söyledi.

Militanların bulunduğu binayı kuşatan yaklaşık 500 polis, militanlara teslim olması için uyarıda bulunduğu, militanların ise teslim olmayı reddederek polise ateş açtığı ifade edildi.

Polisle militanlar arasında iki saat süren silahlı çatışmada binadaki 7 militanın öldürülürken, binadan çok sayıda silahın ele geçirildiği, polis görevlilerinden kimsenin zarar görmediği kaydedildi.

Pakistan Silahlı Kuvvetlerinin 15 Haziran'da Kuzey Veziristan'da Talibana karşı operasyon başlatmasının ardından, bazı örgüt üyelerinin ülkenin kalabalık şehirlerine sığındığı tahmin ediliyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...