Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boyu 5 metre, kilosu 80 ama o tek başına yakaladı!

/ Kaynak: İHA
Boyu 5 metre, kilosu 80 ama o tek başına yakaladı!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Sebastien Bascoules adlı adam, boyu 5 metreden uzun ve 80 kilo ağırlığındaki dev anakonda yılanını yakalayarak kırılması zor bir rekora imza attı.

Çocukluğundan beri sürüngenleri yakalamayı hobi olarak devam ettiren Sebastien Bascoules adlı adam, boyu 5 metreden uzun ve 80 kilo ağırlığındaki dev anakonda yılanını yakalayarak kırılması zor bir rekora imza attı.Fransız Guyanası'nda meydana gelen olayda, evlerinin yanındaki nehre sürüngen yakalamaya giden 39 yaşındaki Sebastien, yerel Barcroft TV kanalına yaptığı açıklamada, "Yılan yakalama merakım çocukluğumdan beri sürüyor. Bu güne kadar 15- 20 tane anakonda yakaladım. Ancak bu günkü dev yılan ile rüyalarım gerçek oldu" dedi.
5 metreden daha uzun yılanı yakalarken korkup korkmadığı şeklindeki soruyu, "Doğruyu söylemek gerekirse kuyruğunu elime geçirdiğimde bu kadar büyük bir yılan olduğunu tahmin edemediğim için korkmadım. Ancak gövdesinin geri kalanı ortaya çıktığında korktum" diye cevapladı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...