Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiliz basını: Türkler kurtardı biz ne yapacağız?

İngiliz basını: Türkler kurtardı biz ne yapacağız?

DÜNYA Haberleri

Dünya basını, MİT'in kurtarma operasyonuna geniş yer verdi. İngilizler "Bizim vatandaşlarımız hâlâ IŞİD'in elinde" dedi.

BBC; "IŞİD'in kaçırdığı rehineler serbest" başlığı ile duyurduğu haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bu operasyon detaylı ve gizli bir operasyon' sözlerine yer verdi. Haberde, rehinelerin Türk İstihbarat Teşkilatı MİT'in başarısı ile serbest bırakıldığı vurgulanırken "Bizim vatandaşlarımız hâlâ IŞİD'in elinde" değerlendirmesi dikkat çekti.
AFP; nbsp;Davutoğlu'nun Twitter üzerinden yaptığı "Bu süreçte büyük çaba gösteren başta MİT Müsteşarımız Hakan Fidan olmak üzere tüm görevlilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadesine yer verdi.
REUTERS; "Türkiye'nin IŞİD'in bitirilmesine yönelik yapılan koalisyonda yer almamasının nedeni, rehinelerinin can güvenliğinden emin olmak içindi" yorumunu yaptı.
AP; rehinelerin IŞİD tarafından alıkonulmasına ilişkin detaylara yer verilen haberinde, Davutoğlu'nun "Günlerdir çalışmalar yürütülüyordu, son dönemde yoğunlaşmıştı" sözlerine işaret etti.
EL-CEZİRE; "Irak'ta kaçırılan Türk rehineler serbest" başlığı ile duyurduğu haberinde, rehinelerin Şanlıurfa'da Başbakan Davutoğlu tarafından karşılandığını kaydetti.
DEUTSCHE WELLE; haberinde, "49 Türk rehine Türk istihbaratının yaptığı başarılı bir operasyonla kurtarıldı" başlığını attı.
DAILY MIRROR; MİT'in yaptığı operasyonda herhangi bir fidyenin ödenmediğini vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...