Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin'den, IŞİD'e karşı yapılan saldırılarla ilgili çarpıcı çıkış!

/ Kaynak: AA
Putin'den, IŞİD'e karşı yapılan saldırılarla ilgili çarpıcı çıkış!

DÜNYA Haberleri  / AA

Rusya Devlet Başkanı Putin'den Suriye'de İŞİD'e karşı yapılan saldırılar ile ilgili çarpıcı çıkış: 'İzin almaları gerekiyor!..'

Amerika ve beraberinde çok sayıda Arap ülkesi Suriye'de IŞİD örgütüne havadan saldırdı. Operasyonun devam ettiği şu sıralarda Putin'den ilginç bir çıkış geldi! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'deki IŞİD hedeflerine yapılan hava saldırılarında Suriye yönetiminden izin alınması gerektiğini belirtti.Kremlin Basın Sözcülüğü'nden yapılan açıklamaya göre Putin, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki mun ile yaptığı telefon konuşmasında, Suriye'deki IŞİD hedeflerine yapılan hava saldırılarını görüştü.Görüşmede Rusya'nın konuya ilişkin tutumunu açıklayan Putin, "Suriye yönetiminin saldırılardan haberdar edilmesi yetersiz. Saldırıların yapılması için yönetimden izin alınması gerekiyor" dedi.
Putin'den, IŞİD'e karşı yapılan saldırılarla ilgili çarpıcı çıkış!
ABD ordusu ve partner ülkelerin güçleri, avcı ve bombardıman uçakları ve Tomahawk kara saldırı füzelerini kullanarak, Suriye'deki IŞİD hedeflerine karşı operasyon başlatmıştı.
Suriye yönetiminden yapılan açıklamada, saldırıyla ilgili kendilerinin haberdar edildiği belirtilmiş fakat ABD'ye Suriye topraklarına saldırı yapmaya müsaade etmedikleri kaydedilmişti.
##tgvideo##

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...