Veteriner öğrenci dehşeti!

Veteriner öğrenci dehşeti!

DÜNYA Haberleri

Veterinerlik öğrencisi sevdiği kızın ilgisini çekmek için köpeğin derisine 'seni seviyorum' yazdı.

Polonya'da veterinerlik öğrencisi genç sevdiği kızın ilgisini çekmek için bir köpeğin derisine 'seni seviyorum' yazdı. Görüntülerin birsosyal paylaşım sitesinde yayınlanması üzerine üniversite yönetimi öğrenci hakkındasoruşturma başlattığını duyurdu.

Polonya'nın Olsztyn kentinde yaşanan olayda Warmia ve MazuryÜniversitesi dördüncü sınıf öğrencisi genç, kız arkadaşını etkilemek içinameliyat sonrası köpeğin üzerine 'seni seviyorum' yazdı. Yayınlanan görüntülersonrası sınıf arkadaşı tarafından ihbar edilen genç polis tarafından gözaltınaalındı.

nbsp;Olayın duyulması üzerine üniversite yetkilileri öğrencihakkında soruşturma başlattı, olayı "etik dışı" ve "kabul edilemez" olaraknitelendiren üniversite yetkilileri, sorumluların cezalandırılacağını söyledi. Polonya genelinde tepkilere neden olan olay sonrası hayvanhakları savunucuları ayağa kalktı.

nbsp;turkiyegazetesi.com.tr

nbsp;Veteriner öğrenci dehşeti!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...