Genç kadın bu hastalık yüzünden günde tam 22 saat uyuyor!

Genç kadın bu hastalık yüzünden günde tam 22 saat uyuyor!

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de yaşayan Beth Goodier isimli genç kadın 16 yaşından beri günde tam 22 saat uyuyor, 2 saat uyanık kalabiliyor.

Beth Goodier isimli İngiliz kadın bu hastalık yüzünden günde tam 22 saat uyuyor 2 saat ise uyanık kalabiliyor. Nadir görülen KLS sendromuna sahip olan İngiliz kadın, günde ortalama 2 saat uyanık kalabiliyor. 4 yıldır hastalığına çare aranan Beth Goodier'ın nasıl tedavi edileceği ise hala bilinmiyor.Oldukça nadir görülen bir uyku bozukluğu türü olan Kleine-Levin senromuna (KLS) sahip olan İngiliz Beth Goodier, her gün sadece 2 saat uyanık kalabiliyor. 'Sleeping Beauty' (Uyuyan Güzel) sendromu olarak da bilinen hastalığa sahip olan 20 yaşındaki genç kadın, 4 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor. Her gün ortalama 22 saat uyuyan ve uyanık olduğu zaman kendi kendisine yetemeyen Goodier, sürekli yardım alarak hayatına devam edebiliyor.16 yaşından beri bu şekilde hayatına devam etmeye çalışan Goodier'ın neden bu sendroma yakalandığı ve nasıl tedavi edileceği ise, hala bilinmiyor.
Genç kadın bu hastalık yüzünden günde tam 22 saat uyuyor!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...