Kafasını kestiği kadının cesedini sokakta sürükledi!..

Kafasını kestiği kadının cesedini sokakta sürükledi!..

DÜNYA Haberleri

ABD'de gerçekleşen vahşette apartman dairesinde bir kadının kafasını kesen adam, öldürdüğü kadının cesedini sokağa kadar sürükledi.

ABD'nin New York kentinde işlenen cinayet önce Cadılar Bayramı şakası zannedildi, ancak...New York'un Long Island bölgesindeki apartman dairesinde bir kadının kafasını kesen adam, öldürdüğü kadının cesedini sokağa kadar sürüklemesini çevredekiler Cadılar Bayramı şakası zannetti. Kısa süre sonra yaşananların Cadılar Bayramı ile alakası olmadığını anlayan görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik görevlileri, talihsiz kadının hayatını kaybettiğini ve şüphelinin de intihar ettiğini tespit etti. Yerel polisin açıklamada, kimliği açıklanmayan ve 30'lu yaşlarında olduğu belirtilen kişinin cinayeti işledikten sonra bölgeden geçen bir banliyö treninin önüne atlayarak intihar ettiği bildirildi. İngiliz Daily Mail gazetesi, 60'lı yaşlarında olan adı açıklanmayan kurbanın oğlu tarafından öldürüldüğü iddiasına yer verdi. Katilin ve kurbanın kimlik bilgileri ve cinayetin sebebi henüz bilinmiyor. Her sene 31 Ekim'de kutlanılan Cadılar Bayramı, cinayet şakalara sahne oluyor.
(Milliyet)
Kafasını kestiği kadının cesedini sokakta sürükledi!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...