Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Telefonunu şarj etti işinden oldu

/ Kaynak: DHA
Telefonunu şarj etti işinden oldu

DÜNYA Haberleri  / DHA

Danimarka'nın Aalborg şehrinde Sans adlı restoranda öğrenci aşçı olarak stajını yapmakta olan Tobias Koch, cep telefonunu şarj edince işten atıldı.

Tobias Koch işten atılmakla kalmayıp elektrik çalmakla suçlandı. 19 yaşındaki genç, işverenin verdiği çıkış kağıdı ile şaşkına döndü. Tobias Koch'a verilen çıkış kağıdında "Tobias Koch'u, telefonunu izinsiz şarj ederek elektrik çalmaktan, bugünün tarihi itibariyle işten çıkarıyoruz" cümlesi yazılıydı. Tobias Koch, yaptığı açıklamada "Aynı restoranda iki yıldır staj yapıyorum. Telefonum her zaman şarja takılıydı. Sadece ben değil diğer çalışanlarda yapıyor. Yazıyı alınca şaşkına döndüm, gözlerime inanamadım" dedi.
İŞVERENLER BAHENE BULUYOR
Restoran ve Hotel branşında çalışanların sendikası 3F Başkan Yardımcısı Allan Busk, haberi alır almaz kendilerinin de şok geçirdiklerini belirterek "Tobias Koch'un stajı 2015'de bitecekti. Gencin stajını tamamlaması için restoran sahipleriyle görüşmeler yaptık ama netice vermedi. Maalesef işverenler staj yapan öğrencileri istemedikleri zaman böyle bahaneler buluyorlar" dedi. Restoran sahibi Lasse Holst, Tobias Koch'un telefonunu şarj ettiği için işten çıkarıldığını doğruladı ancak konu hakkında daha fazla konuşmak istemediğini söyledi. Stajyer genç, iş yeri hakkında dava açmaya hazırlanırken, restoran sahibinin genç hakkında elektrik çalmak suçundan suç duyurusunda bulunup bulunmayacağı merakla bekleniyor.

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...